Зимова фортеця-2018

26.01.2018

На виконання наказу відділу освіти Рівненської райдержадміністрації від 17 січня 2018 року за №32 "Про проведення конкурсів в рамках Всеукраїнських спортивних заходів "Спортивна зима" квасилівські дошкільнята долучилися до проведення районного етапу обласного конкурсу "Зимова фортеця". Сьогодні нарешті випав довгоочікуваний сніг і 184 вихованці дошкільного закладу веселі, бадьорі і щасливі організовано вийшли на "передову" - перед ними стояло важливе завдання: гарно потрудитися на свіжому морозному повітрі і збудувати якомога більшу і довшу снігову фортецю. І хоча сніг не зовсім слухався, бо зовсім не хотів ліпитися, все ж таки робота кипіла, а казкова Зимова фортеця росла все вищою і довшою...

Діти навипередки зносили, звозили, стягували сніг лопатками, а дядя Вова (так ніжно називають свого двірника діти) та інструктор з фізкультури Момоток Т.Р. розправляли груди і допомагали їм формувати фортецю. До роботи долучилися всі педагогічні працівники закладу та окремі помічники вихователів (27 дорослих). Хтось ліпив, хтось розмальовував.

Спільними зусиллями дошкільнят і працівників ЗДО було збудовано казкову Зимову фортецю, заввишки більше 1м  та завдовжки 58 м. Потрудилися всі на славу. А щасливі дошкільнята на кілька днів тепер мають цікаву забаву та веселі зимові розваги навколо своєї фортеці.