Відбулася Спартакіада-2018

15.05.2018

Щороку у травні місяці вже традиційно у Квасилівському ЗДО (ясла-садок) проводиться спартакіада серед старших дошкільників. Отож, 15 травня  серед випускників дошкільного закладу відбулася спартакіада-2018 «Сміливим усміхнеться доля» (організатор та відповідальна інструктор з фізкультури Момоток Т.Р.).

Вихователі усіх старших груп, які також брали активну участь у підготовці дітей до виступів, знають, що даний захід дуже відповідальний і важливий для вихованців, оскільки сприяє їх фізичному оздоровленню. Запорукою успішного фізичного розвитку є використання різноманітних форм фізкультурно-оздоровчої роботи протягом багатьох років перебування дитини-дошкільника у дитячому садку. До цього дня вихователі разом зі своїми вихованцями йшли довго, створюючи сприятливі умови для оптимального оволодіння знаннями і практичними уміннями, тому захід пройшов змістовно, результативно, емоційно, жваво, організовано.

Діти вправно демонстрували свої успіхи у різних видах спорту: стрибках у довжину і висоту, бігу на швидкість, метанні на дальність. Дівчатка з групи підтримки порадували присутніх сучасними спортивними таночками, а хто не приймав участі у різних видах спорту, показав свої здібності та фізичні якості під час різних  ігор-естафет.

Захід пройшов успішно. Сама погода сприяла цьому. Активно працювали батьки вихованців у журі, які старанно судили дитячі успіхи у спорті. Праця з великою кількістю дітей вимагала від педагогів особливої відповідальності і зосередженого спрямування всіх зусиль, спрямованих на оптимальне виконання фізичних завдань всіма учасниками дійства, тому всі працівники дитячого садка були задіяні в міру своїх можливостей. Хочу висловити вдячність кожному із них за підтримку у проведенні спартакіади. Було цікаво і весело усім.

Інструктор з фізкультури Момоток Т.Р.

Фотогалерея http://leleka.rv.ua/index.php?m=media&d=gallery&ctg=176

 

Інструктор з фізкультури Момоток Т.Р.