Корисна та шкідлива їжа. Бесіда-полілог в середній групі № 10
28 листопада 2019 року, в рамках вивчення системи роботи вихователя, який атестується, був здійснений перегляд бесіди-полілогу в середній групі № 10 на тему «Корисна та шкідлива їжа» (вихователь Грухаль М.К.). У дружному колі діти вирішували важливу проблему, що потрібно для того, щоб рости і бути здоровим. Діти добре знають, що треба щоденно робити ранкову гімнастику, займатися фізкультурою, загартовуватися, гуляти на свіжому повітрі, а також правильно харчуватися. Вихователь збагатила знання дітей про корисну та шкідливу їжу, використавши для цього цікаві дидактичні картинки. Розглянувши їх, діти називали корисні продукти харчування і розповідали, які смачні страви можна з них готувати. Серед корисних продуктів харчування дошкільнята називали: молоко, сир, сметана, м'ясо, риба, яйця, салат зі свіжих овочів, фрукти і овочі.
Малята також засвоїли гарний урок, що шкідливими для здоров'я є такі продукти, як: чіпси, сухарики, солоні горішки, солодкі напої, цукерки у великій кількості, пиво... Сьогодні малята пообіцяли, що у дитячому садочку будуть з'їдати всі сніданки, обіди і вечері, щоб швидко підрости і піти до школи.
Розділи
- Правила прийому до закладу дошкільної освіти
- Управлінська діяльність. Прозорість та інформаційна відкритість закладу
- Методична служба
- Освітня діяльність. Інклюзивна освіта Моніторинг якості освіти
- Медичне обслуговування
- Фізкультурно-оздоровча робота
- Музична скарбничка
- Психологічна служба
- Створення сучасного розвивального простору ЗДО
- Інформація про використання публічних коштів