11. Харчоблок
Харчоблок закладу обладнаний згідно вимог і включає:цех для варіння, окремі приміщення для зберігання продуктів (овочі, фрукти, сипучі продукти, хліб), приміщення для первинної обробки овочів, для миття кухонного посуду тощо. Над плитою розміщена витяжна вентиляція. Харчоблок забезпечений достатньою кількістю холодної і гарячої проточної води (бойлери). Наявна достатня кількість нового і чистого санітарного одягу для працівників харчоблоку (халати, фартухи, хустки, ковпаки тощо).
Кухня обладнана і оснащена:
- новим технологічним обладнанням: плитою; електричним котлом для води, приготування перших страв, молока тощо; духовою шафою; електричною сковородою; м'ясорубкою; картоплечисткою; овочерізкою; електрокип'ятильником для забезпечення резервного гарячого водопостачання; столами для обробки продуктів харчування; шафами; стелажами; підтоварниками; колодою для розрубування м'яса тощо. Виробничі столи мають покриття із нержавіючої сталі (без швів на робочій поверхні із закругленими краями), маркуванні - окремо для сирої і готової продукції .
- холодильним обладнанням (3 холодильники побутові, холодильна камера, морозильна камера) з
термометрами для контролю температурного режиму під час збереження продуктів харчування;
- посудом різного розміру і призначення (каструлі, сковороди, казани, відра, ополоники розливні, лопатки дерев'яні, веселки, ложки, мірний посуд тощо), виготовленим з нержавіючої сталі, алюмінію, чавуну, дерева тощо. На зовнішню стінку казанів, каструль, ручки ополоників нанесено фарбою маркування щодо їх об'єму і призначення.
- засобами вимірювання (терези товарні, гастрономічні), що промарковані окремо для сирої та готової продукції;
- інвентарем: наборами дощок, виготовлених з твердих порід дерева, з гладкою поверхнею та ножів, що марковані відповідно до призначення.
У приміщенні харчоблоку наявні інструкції щодо правил миття кухонного посуду, інвентарю і обладнання та мийні засоби, які мають позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи про дозвіл на застосування в навчальних закладах.
Розділи
- Правила прийому до закладу дошкільної освіти
- Управлінська діяльність. Прозорість та інформаційна відкритість закладу
- Методична служба
- Освітня діяльність. Інклюзивна освіта Моніторинг якості освіти
- Медичне обслуговування
- Фізкультурно-оздоровча робота
- Музична скарбничка
- Психологічна служба
- Створення сучасного розвивального простору ЗДО
- Інформація про використання публічних коштів