Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, М’ясо яловичини без кістки охолоджене, м'ясо свинини без сала та кістки охолоджен
Квасилівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок)
Рівненської міської ради
ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі,
розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
15.09.2023 р.
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року № 710 “Про ефективне використання коштів” (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1266) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості
Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-10-30-010709-a
Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
Назва закупівлі: М’ясо яловичини без кістки охолоджене, м'ясо свинини без сала та кістки охолоджене, філе куряче охолоджене (ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо)
Очікувана вартість предмета закупівлі: 98350,00грн
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
М’ясо яловичини без кістки охолоджене: М’ясо яловичини без кістки охолоджене, вищого гатунку або першої категорії або першого сорту, свіже та якісне (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними та гістологічними показниками); з задньої або спинної або грудної частини, не дозволено наявності подрібнених кісток, цілих тіл хребців, поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання; колір від світло-червоного до червоного, запах доброякісного м'яса, без стороннього запаху. М'ясо яловичини охолоджене при температурі від 0 до +4° С. Дозволяється до постачання тільки м’ясо тварин, забій яких здійснюється на бойні або м’ясокомбінаті, які мають відповідні дозволи санітарно-епідеміологічної станції та ветеринарної служби. Забороняється постачати м'ясо, яке не пройшло ветеринарного контролю. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання. М’ясо яловичини повинне відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ, ТВ які діють.
М'ясо свинини без сала та кістки охолоджене: М'ясо свинини без сала та кістки охолоджене,свіже та якісне, без кісток, великими шматками, отримане з відповідної частини напівтуші (лопатка, корейка, тазостегнова частина), зачищене від сухожилок і грубих поверхневих плівок; краї зарівняні, без бахромок; поверхня чиста, незавітрена, без ослизнювання, колір від рожевого до червоного, запах доброякісного м’яса, без стороннього запаху, без залишків внутрішніх органів, шкіри, жирової тканини, щетини, згустків крові, забруднень, синців. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання. М'ясо свинини повинне відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ, ТВ які діють.
Філе куряче охолоджене: Філе куряче охолоджене, без шкіри, свіже та якісне (чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, буруду та крові); колір – світло-рожевий; смак і запах – характерний для доброякісного м’яса без сторонніх смаків і запахів, без кісток (може включати хрящ (м’який кінчик грудини) до 2% ваги), не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. При натисканні на м’яку ділянку, свіже м’ясо має швидко відновити форму. Термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% загального терміну придатності споживання. Філе куряче повинне відповідати умовам ГОСТ, ДСТУ, ТВ які діють.
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі
Загальна кількість необхідного до закупівлі обсягу по прдмеу запівлі: М’ясо яловичини без кістки охолоджене, м'ясо свинини без сала та кістки охолоджене, філе куряче охолоджене сформована виходячи із його обсяу, спожитого Квасилівським закладом дошкільної освіти (ясла-садок) Рівненської міської ради) за 2022 рік та відвідування дітьми в розрахунку на 2023 рік. Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2023 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. Відповідно до розрахунків вартості: М’ясо яловичини без кістки охолоджене - 60кг, м'ясо свинини без сала та кістки охолоджене – 100кг, філе куряче охолоджене – 450кг проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» та п.10 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178 (із змінами й доповненнями) (далі — Особливості) шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 98350,00 грн. з ПДВ. Ціна за одиницю товару перебуває в межах діапазону показників, актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на відповідний вид овочів та фруктів на території України. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі Прозоро маркет.
Розділи
- Правила прийому до закладу дошкільної освіти
- Управлінська діяльність. Прозорість та інформаційна відкритість закладу
- Методична служба
- Освітня діяльність. Інклюзивна освіта Моніторинг якості освіти
- Медичне обслуговування
- Фізкультурно-оздоровча робота
- Музична скарбничка
- Психологічна служба
- Створення сучасного розвивального простору ЗДО
- Інформація про використання публічних коштів