Зимова фортеця-2019

18.01.2019

На виконання наказу відділу освіти Рівненської райдержадміністрації від 10 грудня 2018 року за №629 «Про проведення конкурсів у рамках Всеукраїнських спортивних заходів «Спортивна зима» квасилівські дошкільнята долучилися до проведення районного етапу обласного конкурсу «Зимова фортеця».

18 січня 2019 року 139 вихованців дошкільного закладу веселі, бадьорі і щасливі організовано разом зі своїми вихователями вийшли на «передову» - перед ними стояло важливе завдання: гарно потрудитися на свіжому морозному повітрі і збудувати якомога більшу і довшу снігову фортецю.  Вже з 10.00 год ранку робота кипіла і казкова Зимова фортеця росла і у висоту, і в довжину.

 Метою конкурсу «Зимова фортеця» було залучення якомога більшої кількості дітей до занять спортом, популяризації серед них здорового способу життя. Ото ж, діти навипередки зносили, звозили, стягували сніг лопатками, а інструктор з фізкультури Момоток Т.Р. розправляла снігові груди і допомагала їм формувати казкову фортецю. До роботи долучилися всі педагогічні працівники закладу та окремі помічники вихователів (23 дорослих). Хтось ліпив, хтось розмальовував.

Спільними зусиллями дошкільнят і працівників ЗДО було збудовано казкову Зимову фортецю, заввишки більше 1м  та завдовжки 54 м. Потрудилися всі на славу. Щасливі дошкільнята на кілька днів тепер мають цікаву забаву та веселі зимові розваги навколо своєї фортеці. А ще на день-два фортеця стала привабливою фотозоною: повертаючись увечері із дитячого садка додому, багато хто з батьків біля казкової Зимової фортеці робили фото напам'ять зі своїми дітьми. Проте, на жаль, це тривало недовго, оскільки надворі ставало все тепліше і фортеця починала танути прямо у діток на очах...