Українські страви. Заняття з українознавства в середній групі № 2
22 листопада 2019 року в середній групі № 2 (вихователь Патій І.В.) в рамках вивчення системи роботи вихователя, який атестується, було здійснено перегляд заняття з українознавства на тему «Українські страви». Вихователь вдало використала технологію кулінарії в освітньому процесі для ознайомлення дітей з українськими стравами та українською кухнею.
Дошкільнята побували в гостях у Ектора на телепередачі «Майстер-шеф», де вирішували ряд складних кулінарних завдань від телеведучого. Сьогодні вони активно сортували страви української кухні та страви інших народів, вибираючи відповідні картинки вихователя та правильно називаючи кожну страву. Вчилися розрізняти і правильно називати різні види кашів: гречана, рисова, манна, вівсяна...
Та найцікавішим виявилося завдання від Ектора - наліпити смачних вареників з картоплею. Виграє той, чий вареник вийде зліпленим найкраще. Всі діти старалися з усіх сил, а тому всі вареники вийшли дуже гарними і до того ж смачними...
Розділи
- Правила прийому до закладу дошкільної освіти
- Управлінська діяльність. Прозорість та інформаційна відкритість закладу
- Методична служба
- Освітня діяльність. Інклюзивна освіта Моніторинг якості освіти
- Медичне обслуговування
- Фізкультурно-оздоровча робота
- Музична скарбничка
- Психологічна служба
- Створення сучасного розвивального простору ЗДО
- Інформація про використання публічних коштів